Muzika

Čolićev koncert u Podgorici 12. jula: Poklon građanima povodom Dana državnosti

Legendarni muzičar Zdravko Čolić nastupiće 12. jula na Trgu Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.
Čolićev koncert u Podgorici 12. jula: Poklon građanima povodom Dana državnosti
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ulaz na koncert će biti slobodan. Organizator pomenutog spektakla je Glavni grad Podgorica, a koncert je svojevrstan poklon građanima Crna Gore povodom 13. jula - Dana državnosti.

"Na taj način će 12. jula uz hitove najveće muzičke zvijezde s naših prostora i vatrometom u ponoć na spektakularan način biti dočekan i proslavljen jedan od najznačjnijih datuma u bogatoj istoriji Crne Gore – 13. jul, Dan ustanka i međunarodnog priznanja države Crne Gore", kazali su u PG Birou.

Pored prisustva velikog broja građana Podgorice i svih gradova Crne Gore, iz Glavnog grada očekuju i prisustvo velikog broja ljubitelja Zdravka Čolića i prijatelja Podgorice i Crne Gore iz čitavog regiona.

"Podgorica će 12. jula nesumnjivo biti epicenter najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu, kojem će prisustvovati visoke zvanice iz političkog, kulturnog i sportskog života iz okruženja. Glavni grad poziva sve građane Podgorice, Crne Gore i regiona da se pridruže proslavi Dana državnosti i svojim prisustvom uveličaju veliko slavlje koje će se sigurno dugo pamtiti", kazali su u PG Birou

Osim gradske uprave, organizatori i pokrovitelji ove manifestacije su prijatelji i partneri Glavnog grada Podgorice.

 

Portal Analitika