Fudbal

Kedira na korak od Juventusa

Poslije Andree Pirla, Pola Pogbe i Fernanda Ljorentea, Juventus je na pragu još još jednog velikog pojačanja za koje neće morati da plati obeštećenje. Sami Kedira kuca na vrata Juventus Arene.
Kedira na korak od Juventusa
Portal AnalitikaIzvor

Juventusov direktor Fabio Paratići je otputovao u Njemačku na sastanak sa Kedirinim menadžerom Jergom Nojbauerom kako bi utanačio detalje ugovora. Juventus je tako prestigao Šalke koji je imao postignut dogovor sa Kedirom, ali se Njemac u posljednjem času predomislio i odlučio se za finalistu Lige šampiona prije nego za ekipu iz Gelzenkirhena. Poznati su i detalji ugovora. Ukoliko potpiše za Staru damu Kedira će zarađivati 4.000.000 eura po sezoni plus eventualne bonuse za trogodišnji ugovor.

Jedina stvar koja može da pokvari posao je Kedirino koljeno. Njemac već duže vremena ime probleme sa desnim koljenom i nije poptuno zdrav. Sjutra će Kedira doputovati u Torino na ljekarske preglede đe će biti podvrgnut detaljnim ljekarskim analizama. Ako ljekari daju zeleno svijetlo, Kedira će od sjutra i zvanično biti član Juventusa.

Portal Analitika