Politika

ŠABOVIĆ: Krivokapić ne bi ni pomislio da bude vođa opozicije

Član predsjedništva i poslanik SDP-a Džavid Šabović kazao je u izjavi za Portal Analitika da predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić ne bi razmišljao da bude lider opozicije jer bi to za njega bilo, kako ističe, niže nego da "prelazi sa konja na magarca".
ŠABOVIĆ: Krivokapić ne bi ni pomislio da bude vođa opozicije
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević kazao je danas da razloge odlaska Miodraga Lekića iz DF treba tražiti u činjenici da je sadašnji lider Demosa želio da vlasnici Vijesti i predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić preuzmu Front.

Komentarišući te navode Šabović je kazao da Medojević daje izjave koje mu baš i ne pristaju.

- Čini mi se da se ovoga puta, "Medo pogledao u veliko ogledalo", odnosno - daje izjave koje njemu baš ne pristaju a to mu se u zadnje vrijeme često dešava. Da sam na mejstu Ranka Krivokapića ne bih razmišljao da budem vođa opozicije kad je već bio predsjednik Parlamentarne skupštine OEBS-a. To ne bi bilo ni sa konja na magarca nego malo niže - rekao je Šabović za Portal Analitika.

On je istakao da će Krivokapić kao predsjednik SDP-a odlučivati ko će biti vlast.

- Ranko ima svoju partiju koja je i moja. Predsjednik te partije će i te kako odlučivati ko će biti vlast u Crnoj Gori  na jesen kad bude sve jasno oko NATO-a i kad se svi budu ofirali - oni koji su za NATO a nisu, oni koji nisu a možda bi pristali i oni koji nikako neće. A Medo vidim da je jedne nedjelje za NATO, a druge nije - rekao je Šabović.  

B.K.

Portal Analitika