Politika

DEMOKRATE: Kotor da povrati mjesto koje mu pripada

Cilj Demokratske Crne Gore (Demokrate) je da Kotor, grad sa bogatom evropskom tradicijom i kroz vjekove svog postojanja dio evropske civilizacije povrati mjesto koje mu pripada i koje mu je zadnjih godina uskraćeno djelovanjem neodgovorne vlasti, poručeno je iz te partije.
DEMOKRATE: Kotor da povrati mjesto koje mu pripada
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Demokrate su, kako je saopšteno, formirale Inicijativni odbora za opštinu Kotor, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa te partije kojeg čine privatni preduzetnik Dragan Šepelj, diplomirani pravnik Vladimir Jokić, diplomirani pravnik i akademski slikar Zoran Živković, doktor medicine Goran Jovanović.

Inicijativni odbor, kako se dodaje, čine i turisitički vodič Tatjana Crepulja, pomorac Špiro Vulović, diplomirani socijalni radnik Vesna Antović, pomorac Robert Bernard, pomorac Mitar Jovanović, turistički tehničar Jovan Ristić, informatičar Dejan Pejović, menadžer Darko Vorotović i privatnik Ivan Brnović.

“U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, Inicijativni odbor je na sjednici u petak sumirao unutarpartijski postupak i predložio Koordinacionom odboru kandidate Demokrata iz Kotora za članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore i delegate na Prvom Kongresu te stranke”, navodi se u saopštenju te partije.

Kotorske Demokrate su, kako su saopštili, predano krenule sa radom u cilju vraćanja demokratskih kapaciteta grada Kotora, ali i ravnomjernog ekonomskog i kulturnog napretka cjelokupne kotorske opštine.

“Očekujemo i pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže u zajedničkoj borbi da naš voljeni grad dobije mjesto koje zaslužuje. Dosta je bilo podjela, vrijeme je za pobjede, vrijeme je za Demokrate”, poručeno je iz te partije.

Portal Analitika