Politika

PAVIĆEVIĆ: DPS vlada na principu „zavadi pa vladaj“

„Fragmentacija opozicije najviše odgovara DPS-u. Simptomatično je da, uvijek kada se opozicija zbirno približi ili ima čak više glasova od DPS-a, nastane nova stranka i to najčešće od nekog nezadovoljnog ogranka opozicione partije. SNP je to osjetila i na svojoj „koži““, kazala je za Pobjedu Danijela Pavićević, potpredsjednica Socijalističke narodne partije.
PAVIĆEVIĆ: DPS vlada na principu „zavadi pa vladaj“
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako kaže SNP je u periodu uspona napustila grupa nezadovoljnih funkcionera.

„Ne želimo da optužujemo zbog toga, ali smo mi potpuno svjesni da to odgovara isključivo DPS-u, koji već skoro dvije decenije vlada na principu „zavadi pa vladaj““, rekla je Pavićević.

Na pitanje da li je SNP uspjela da se stabilizuje, potpredsjednica partije je odgovorila da je SNP vrlo stabilna i konsolidovana.

„SNP je partija sa izraženim demokratskim kapacitetom i duboko utemeljenim najsvjetlijim vrijednostima. Formiranje novih, malih partija jasno i nedvosmisleno ukazuje na neodoljivu želju za liderstvom i to, svakako, biračko tijelo SNP-a lako uočava. Nedavno smo na sjednici Odbora Glavnog grada izveli zaključke i sa potpunim ubjeđenjem mogu reći da je SNP vrlo stabilna i konsolidovana. Za ostvarenje najvišeg cilja je u potpunosti spremna a to je smjena režima“, objasnila je Pavićević.

Izvor: Dan; foto: srpskenovinecg.com

Portal Analitika