Region

Sahranjena Danka Kruščić, koju je bivši muž ubio u hotelu "Slavija"

Danka Kruščić (35), Obrenovčanka koju je u ponedjeljak u hotelu “Slavija” ubio bivši muž Slađan Blažić (49), sahranjena je juče na groblju u obrenovačkom selu Bele vode. Brojni rođaci i prijatelji nastradale tiho su šetali ka groblju u tužnoj povorci koja je Danku ispratila na vječni počinak.
Sahranjena Danka Kruščić, koju je bivši muž ubio u hotelu "Slavija"
Portal AnalitikaIzvor

Na čelu povorke, neutješni otac Miša i majka Biljana nijesu krili tjeskobu u srcima dok su na vječni počinak ispraćali svoju ćerku: njena smrt treća je tragedija koja je zadesila porodicu Kruščić u poslednjih 15 godina, jer su prethodno preminula i dva Dankina brata.

Skrhana porodice nije juče bila raspoložena da razgovara sa reporterima “Blica”.

-Sačekajte da prođe pet-šest dana, da prođe šok u kom se svi nalazimo. Tada ćemo vam ispruičati sve što vas zanima - rekla nam je jedna od Dankinih rođaka.

Okolnosti smrti nesrećne Obrenovčanke i dalje nisu do kraja poznate, s obzirom da se čeka završetak obdukcionog nalaza za nju i njenog ubicu, bivšeg supruga Slađana.

Njihova beživotna tijela pronađena su u sobi beogradskog hotela “Slavija” u ponedeljak, a kako saznajemo, Slađan, koji je od ranije imao zabranu prilaska Danki zbog nasilja u porodici, ispalio je ženi dva metka u glavu, a zatim presudio i sebi. Mjesec dana prije buistva bivšoj supruzi i njenoj porodici uporno je slao prijeteća pisam i poruke.

Ubica će biti sahranjen sjutra u selu Varvarin. (B92)

Portal Analitika