Ostalo

Bravera DOO Sport vision novi partner COK-a

Komapnija Bravera, koja posluje u sistemu Sport vision, novi je sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).
Bravera DOO Sport vision novi partner COK-a
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Saradnja je dogovorena do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, a ugovor su potpisali predsjednik COK  Dušan Simonović, direktor Bravere Vladimir Veličković i predstavnik Sport visiona Rastko Novaković.

Simonović je kazao da su, nakon prekida saradnje sa italijanskom kompanijom Legea, imali sreće da uspostave kontakt sa pravm ljudima, koji su, kako je naveo, već nakon par rečenica shvatili problem i osjetili potrebu da preuzmu ulogu sponzora COK za opremu sportista.

"Iz Bravere su nas oduševili jednostavnošću, izuzetnim brendom. Bravera je dio komapnije Sport vision, a marka opreme je Umbro. Siguran sam da će sportisti biti zadovoljni opremom i da smo napravili korak naprijed. Ta oprema će se nositi na Igrama malih zemalja Evrope, Evropskim igrama i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, do kada će važiti naš ugovor", kazao je Simonović.

On je kazao da je garancija uspješne saradnje lakoća sa kojom se došlo do dogovora.

"Bravera je preuzela obavezu plaćanja dažbina koje COK ima, a tiču se poreza i carine, na čemu sam im zahvalan. Dosadašnjem sponzoru, italijanskoj firmi Legea, hvala za sve što je uradio za COK i crnogorski sport. Razuumijemo probleme sa kojima se oni susreću i siguran sam da bi bili naš partner i dalje da se u firmi ne dešava ono što ih ograničava da na kvalitetan način odrade", kazao je Simonović.

Veličković je kazao da Bravera posluje u okviru sistema Sport vision, koji je ima maloprodajne objekte u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

"Hvala i njima što su razumjeli našu želju da budemo sponzori COK, što su nas uvažili i finansijski pomogli. Naša želja je i velika radost što imamo mogućnost da budemo sponzor COK, ovo je jedan od najsrećnijih dana u poslovnoj karijeri. Iduće godine slavimo 25 godina rada, kada su i OI u Rio de Žaneiru. Računamo da će oprema biti srećna našim sportistima i da će nas obradovati medaljama", kazao je Veličković.

Predstavnik Sport vision Rastko Novaković kazao je da je toj kompaniji velika čast da bude sponzor COK.

Mina 

Portal Analitika