Košarka

Jovović: U Nikšiću smo bili opušteni, sinoć kako treba

Košarkaši Budućnost Volija samo četiri dana nakon šokantnog poraza u Nikšiću uspjeli su da u laganom ritmu i bez problema savladaju Sutjesku čime su ponovo stekli prednost u pobjedama nakon trećeg meča u finalnoj seriji plej-ofa.
Jovović: U Nikšiću smo bili opušteni, sinoć kako treba
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović, trener Budućnost Volija: U Nikšiću smo bili opušteni zbog ubjedljive pobjede u prvoj utakmici i nijesmo bili na potrebnom nivou. Ali, sada smo ušli u meč onako kako treba, mobilisali smo se nakon poraza u Nikšiću, mada je i ovog puta u određenim fazama igre bilo opuštanja zbog velike razlike. Rekao sam igračima da moramo biti koncentrisani 40 minuta, jer Sutjeska posjeduje kvalitet.

Dušan Dubljević, trener Sutjeske: Očekivana reakcija Budućnosti nakon poraza u Nikšiću. Prva četvrtina odredila je sudbinu ovog meča, jer smo tada imali loš napad na njihovu odbranu na piken rol. Bili smo smušeni, dozvolili smo da nas lagano pretrkne. Bili smo u problemu jer zbog povrede nije igrao Ilić, Đurovića muči rame, Vranješ se takođe povrijedio, ali su Čvorović i Bošković stekli neko novo iskustvo. Nadam se da ćemo u četvrtom meču biti bolji i ako smo ih savladali jednom, učinićemo sve da probamo da to ponovo uradimo.

Portal Analitika