Region

Čovjek u komi, a tatin sin na slobodi

Fudbaler Rada Stefan Mihajlović (21), sin nekadašnjeg reprezentativca Radmila Mihajlovića (51), pušten je iz pritvora da se brani sa slobode iako je pobjegao nakon saobraćajnog udesa u kom je povrijeđen Dragan Radoičić (54), koga zbog teškog i kritičnog stanja ljekari drže u vještačkoj komi više od 11 dana.
Čovjek u komi, a tatin sin na slobodi
Portal AnalitikaIzvor

Nesreća se dogodila 6. maja nešto prije sedam sati ujutru na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka u blizini „Marakane“, kada je Mihajlović svojim „porše kajenom“ udario u Radoičićevu „opel korsu“. Od siline udara vozila su se nekoliko puta okrenula, dok se „porše“ naposljetku zakucao u drvo. Svoje vozilo, kao i teško povrijeđenog Radoičića, mladi fudbaler je bezosjećajno ostavio za sobom i pobjegao pješice sa mjesta nesreće.

Poslije više od osam sati, predao se policiji u pratnji oca i advokata Milenka Milisavljevića, inače „specijaliste“ za zastupanje i odbranu bahatih vozača. Istog trenutka, slučaj su, po uobičajnom scenariju, krenule da prate brojne kontroverze i spekulacije.

Naime, kako „Blic“ saznaje, saobraćajna policija koja je odmah nakon udesa izašla na mjesto nesreće, zapisnički je konstatovala izjavu svjedoka koji je rekao da je sudar izazvao Mihajlović.

Svjedok je kazao da se „porše“ kretao velikom brzinom niz Ulicu Veljka Lukića Kurjaka, a da je na raskrsnici prošao kroz crveno svijetlo i zakucao se u „korsu“ koja se propisno kretala Bulevarom oslobođenja. Nakon što je Mihajlović došao u policiju sa advokatom, po starom dobrom običaju, pojavio se i drugi svjedok koji je tvrdio da je „porše“ prošao kroz zeleno svetlo, te da je nesreću izazvao Radoičić.

U bogatoj, a nadasve uspješnoj karijeru advokata Milisavljevića, posebno mjesto zauzima njegova sposobnost da pronađe svjedoke, koji će obavezno iznijeti priču koja odgovora isključivo njegovim branjenicima, što je i ovde bio slučaj. (Blic)

Portal Analitika