Region

B92: Ubica ubijen u samoodbrani

U selima Martonoš i Orom R. Š. je usmrtio svoju suprugu i njene roditelje, snahu, tasta i taštu, a stradao je u sukobu sa tetkom snahe, saznaje B92.
B92: Ubica ubijen u samoodbrani
Portal AnalitikaIzvor

Sedmoro mrtvih i jedna teško povrijeđena osoba ishod je tragedije dan poslije svadbe mladog para u selima Martonoš i Orom. Otac mladoženje R. Š. usmrtio je u Martonošu snahu N. B. i njene roditelje, a u selu Orom ubio je svoju suprugu i njene roditelje

Prema najnovijim informacijama, R.Š. nakon toga nije izvršio samoubistvo, kako je ranije javljeno, već ga je u samoodbrani ubio tetaka snahe. To se desilo nakon što je R.Š. teško ranio njegovu suprugu pred njihovim maloljetnim djetetom.

On se sada nalazi u policijskoj stanici, a njegova žena je u novosadskom urgentnom centru.

Kako B92 nezvanično saznaje, R. Š. je jutros bio priveden u policijsku stanicu zbog nasilničkog ponašanja ali se nakon toga vratio u selo i počinio zločin.

Najprije je otišao u Orom i ubio ženine roditelje, a onda je došao u selo Martonoš i počinio ostala ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv za ovaj zločin je nezadovoljstvo snajom, R.Š. nije bio saglasan sa tim da njegov sin oženi N.B. (25).

Mještani ovih sela su u šoku i ne pamte ovakav zločin. Jedna od komšinica, koja je pozvala Hitnu pomoć, kaže da je iz kuće u Mortonošu istrčao stranac i vikao "Help, help, policija..."

Prethodno je MUP saopštio da je R.Š. usmrtio šestoro ljudi, a potom izvršio samoubistvo. Više informacija o ovom tragičnom dogoašaju policija če najvjerovatnije saopštiti sjutra.

Izvor: b92.net

Portal Analitika