Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Predsjednici OO SDP-a: Koliku podršku ima Brajović u Bijelom Polju, Cetinju, Kolašinu i Rožajama?

Predsjednici OO SDP-a: Koliku podršku ima Brajović u Bijelom Polju, Cetinju, Kolašinu i Rožajama?

Predsjednici opštinskih odbora Socijaldemokratske partije u Bijelom Polju, Rožajama, Kolašinu i Cetinju, Tufik Bojadžić, Izet Bralić, Željka Vuksanović i Mirko Stanić, pitali su izborni štab Ivana Brajovića koliku tačnu podršku imaju u te četiri opštine.
Predsjednici OO SDP-a: Koliku podršku ima Brajović u Bijelom Polju, Cetinju, Kolašinu i Rožajama?
Portal AnalitikaIzvor

Oni su kazali da politika nezavisnog SDP-a uživa ogromnu i ubjedljivu podršku koja je već učinjena javnom, a potvrđena je nedavno na najvišim organima partije - Predsjedništvu i Glavnom odboru SDP-a.

"Posljednji primjer te podrške je podrska 95 odsto delegata iz Boke za takvu politiku koju samo personifikuje Ranko Krivokapić. Ovakva ubjedljiva podrška nije napad na bilo koga, već želja da SDP izađe jača i vitalnija nakon Kongresa", kazali su predsjednici opštinskih odbora.

Oni su pozvali izborni štab Ivana Brajovića da saopšti koliku tačnu podršku imaju u četiri grada koja su obišli u posljednja dva dana- Bijelom Polju, Cetinju, Kolašinu i Rožajama.

"Ta podrška, jasno je, u istom je procentu kao u Boki Kotorskoj. Politici nezavisnog SDP-a predstavlja čast što nema podršku beogradske propagandne mašine čija je udarna pesnica Informer i o čijim prljavim ispadima i sijanju mržnje prema manjinskim narodima u Crnoj Gori bruji čitava Evropa. Članovima SDP-a nema jasnije poruke od toga", ističu oni.

Predsjednici opštinskih odbora naglašavaju da će SDP na Kongresu birati svog predsjednika kao što je to uvijek radio.

"SDP-u nikada u ovih 25 godina nijesu drugi birali lidera i politiku. Zato i jesmo jedini četvrt vijeka na pravoj strani istorije", poručuju oni.

Portal Analitika