Društvo

PJ Podgorica sjutra neće raditi sa građanima zbog preseljenja u "Limenku"

Zbog preseljenja sa privremene lokacije u zgradi Uprave policije u rekonstruisane prostorije takozvane zgrade „Limenke“, Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove MUP-a Podgorica neće raditi sa građanima u ponedjeljak, 18. maja.
PJ Podgorica sjutra neće raditi sa građanima zbog preseljenja u "Limenku"
Portal AnalitikaIzvor

PJ Podgorica se od utorka, 19. maja, vraća na staru lokaciju u Ulici Jovana Tomaševića bb, gdje nastavlja sa radom u novoadaptiranim prostorijama „Limenke“. 

PJ Podgorica će od utorka primjenjivati stari režim rada, tako da će radno vrijeme biti od 9 do 17 časova, a predviđeni rad sa strankama biće u periodu od 10 do 16 časova svakog radnog dana. Vikendom se neće raditi.

"Rekonstrukcijom prostorija PJ Podgorica stvoriće se bolji uslovi rada za službenike Direktorata za upravne unutrašnje poslove, koji će u modernom ambijentu koji zadovoljava najviše tehničke i informatičke standarde, pružati bolje i efikasnije usluge građanima. Registracija vozila takođe će se preseliti u adaptirane prostorije PJ Podgorica", navodi se u saopštenju MUP-a.  

Nova „Limenka“ imaće 22 šaltera za primanje zahtjeva i izdavanje dokumenata čime će se riješiti problem gužvi, a građani će na red za uslugu dolaziti putem elektronskog sistema kontrole, takozvanog „tiketinga“, koji će biti postavljen u čekaonici sa oko 70 mjesta. Tako će građani putem monitora moći da prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu.  

Foto: novosti.rs

Portal Analitika