Politika

Imenovan Inicijativni odbor Demokrata za opštinu Mojkovac

Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Mojkovac, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine Marko Janketić, Ivan Stanić, Milan Ivanović, Tamara Ćorić, Boris Janketić, Ivan Ilić, Marija Vuković, Aleksandar Bogavac, Marko Adzić i Milutin Medojević.
Imenovan Inicijativni odbor Demokrata za opštinu Mojkovac
Portal AnalitikaIzvor

Inicijativni odbor saglasno odlukama Koordinacionog odbora sprovodi ovih dana postupak predlaganja kandidata Demokrata za članove prvog saziva Glavnog odbora partije, delegate na prvom Kongresu stranke, kao i za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

"Usljed velike zasićenosti građana aktuelnom političkom scenom u Mojkovcu i rezultatima rada izvršne vlasti, više je nego sigurno da građani Mojkovca u Demokratama na čelu sa Aleksom Bečićem prepoznaju energiju, svježinu, stručnost, odnosno progresivnu snagu koja je spremna da pokrene stvari naprijed i što je najvažnije potpuno bezinteresno na iskrenim principima radi u korist svih građana. Mnogi su probali i djelovali mnogo duže nego što su ih rezulatati preporučivali, svoje domete pokazali, zato vrijeme je za one koji znaju, mogu i hoće. Vrijeme je za Demokrate", poručuju u partiji.

Portal Analitika