Fudbal

Junajted daje 55 miliona eura za Milera

Biće burno na Old Trafordu ovog ljeta! I prošlog je bilo, ali nije baš prošlo kako treba pošto je uložen veliki novac koji se nije odplatio kroz rezultate. Ali, izgleda da su u Junajtedu spremni da dodatno odriješe kesu i iskeširaju - Tomasa Milera!
Junajted daje 55 miliona eura za Milera
Portal AnalitikaIzvor

Zbog problema sa povredama Radamela Falkaa i odbijanja Robina van Persija da produži saradnju, Luj van Gal će morati da potraži pojačanje na poziciji napadača,  a po informacijama Independenta to će biti navalni igrač Bajerna Tomas Miler i to za veliku sumu - oko 55.000.000 eura! Holanđanin je već imao priliku da trenira Njemca kada je trenirao Bajern u sezoni 2009/2010. 

Ovaj transfer bi mogla da pogura svađa Milera sa Pepom Gvardiolom prilikom meča polufinala Lige šampiona koji je Bajern igrao protiv Barselone. Nije poznato da li će Bajern željeti da proda Milera, ali postoje indicije da će se sastav bavarskog tima mijenjati na ljeto, pod uticajem Gvardiole. Miler ima 25 godina, tako da će njegova cijena biti blizu 55.000.000 eura procjenjuje se u engleskim medijima.

Mančester junajted takođe prati Petra Čeha. Čuvar mreže je dobio dozvolu Čelsija da pregovara sa drugim klubima  tako da bi upravo on mogao da bude zamjena za Davida de Heu koji gotovo izvjesno ide u Real Madrid sljedeće sezone.

Novac koji Đavoli budu dobili od transfera De Hee mogao vrlo lako bi samo da se proslijedi u Minhen i/ili London.

Portal Analitika