Politika

MEDOJEVIĆ: Stalna smo meta prljave kampanje UDBE

Od 2006. godine Pokret za promjene je čvrsto na kursu pomirenja, promjena i smjene korumpiranog režima. Zato nas režim smatra svojim najvećim problemom i zato smo stalna meta prljave kampanje UDBE, kazao je predsjednik te stranke Nebojša Medojević u Herceg Novom.
MEDOJEVIĆ: Stalna smo meta prljave kampanje UDBE
Portal AnalitikaIzvor

On je tokom radne posjete Opštinskom odboru PzP svečano uručio članske karte novim članovima i tom prilikom rekao:

- Sa zadovoljstvom sam uručio 26 članskih karata novim članovima PzP u Herceg Novom... Biti član PzP znači odužiti svoj dug prema generacijama koje dolaze. Poneki pojedinac ne izdrži tu borbu i iz prvih redova ode u pozadinu. Dolaze novi koji žele da se bore za novu, poštenu i pravednu Crnu Goru - kazao je on.

Medojević je naveo i da su PzP i DF "politički subjekt koji se bori za korjenite promjene bolesnog sistema koji je narod doveo do siromaštva, a zemlju do bankrota".

- Svi ostali misle da je sistem dobar, da ga je potrebno smao malo kozmetički dotjerivati, a u suštini, samo se bore za fotelje i funkcije. Zato je DF, kao istinski lider borbe protiv bolesnog sistema, i prepoznat kod naroda kao snaga koja će ih povesti u borbu za slobodu i demokratiju. DF neće izdati očekivanja i nade naroda i zato se ovih dana spremamo za velike proteste koji će dovesti do ostavke Vlade Đukanovića i formiranja prelazne vlade. Da nije bilo opstrukcija spolja, ali i iznutra, DF bi već prije godinu dana organizovao proteste i danas bi već imali prve fer i demokratske refrome - zaključio je Medojević.

Portal Analitika