Politika

Izabran Inicijativni odbor Demokrata za Cetinje

Demokratska Crna Gora (Demokrate) izabrala je Inicijativni odbor koji će se na Cetinju baviti pripremama prvog Kongresa partije.
Izabran Inicijativni odbor Demokrata za Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

Cetinjski Inicijativni odbor čine: Bojan Rajević, Nikola Adžić, Marko Dapčević, Jelena Kaluđerović, Stefan Popović, Mirko Bošković, Nikola Đurišić, Perica Lopičić, Vukčević i Dragan Kaluđerović.

“Danas je održana sjednica Inicijativnog odbora na Cetinju na kojoj su se članovi Demokrata upoznali sa pratećim odlukama Koordinacionog odbora u susret prvom Kongresu, koji će biti održan 31. maja”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Ocijenjeno je, kako se navodi, da sastav članova i simpatizera Demokrata na Cetinju jasno pokazuje da je ta partija uspjela da objedini ljude koji su različito politički i ideološki razmišljali, kao i da animira one koji u ranijem periodu nijesu pokazivali interosovanje za političkim aktivizmom.

“Ovi pokazatelji na Cetinju vjerujemo da su snažna poruka čitavoj Crnoj Gori”, poručili su Demokrate.

Dosta je, kako su dodali, vjestačkih prebrojavanja i dijeljenja građana.

“Ekonomsko-socijalni haos u kojem se nalazimo pozivaju na solidarnost, zajedništvo i društvenu odgovornost. Program Demokrata “Pobjede, a ne podjele” garancija je sigurne budućnosti”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Portal Analitika