Društvo

PJ Podgorica od utorka se vraća u „Limenku“

Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove MUP-a u Podgorici od utorka, 19. maja, vraća se na staru lokaciju u Ulici Jovana Tomaševića bb, gdje nastavlja sa radom u rekonstruisanim prostorijama takozvane zgrade „Limenke“. PJ Podgorica će od utorka primjenjivati stari režim rada, tako da će radno vrijeme biti od 9 do 17 časova, a predviđeni rad sa strankama biće u periodu od 10 do 16 časova svakog radnog dana. Vikendom se neće raditi.
PJ Podgorica od utorka se vraća u „Limenku“
Portal AnalitikaIzvor

Zbog preseljenja sa privremene lokacije u zgradi Uprave policije u novoadaptirane prostorije u zgradi „Limenke“, PJ Podgorica neće raditi sa građanima u ponedjeljak, 18. maja.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, rekonstrukcijom prostorija PJ Podgorica stvoriće se bolji uslovi rada za službenike Direktorata za upravne unutrašnje poslove, koji će u modernom ambijentu koji zadovoljava najviše tehničke i informatičke standarde, pružati bolje i efikasnije usluge građanima. Registracija vozila takođe će se preseliti u adaptirane prostorije PJ Podgorica.  

Nova „Limenka“ imaće 22 šaltera za primanje zahtjeva i izdavanje dokumenata čime će se riješiti problem gužvi, a građani će na red za uslugu dolaziti putem elektronskog sistema kontrole, takozvanog „tiketinga“, koji će biti postavljen u čekaonici sa oko 70 mjesta. Tako će građani putem monitora moći da prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu.  

Foto: novosti.rs

Portal Analitika