Abiznis

Otvorena nova filijala Komercijalne banke AD Budva u Podgorici

U Podgorici, na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 74 danas je svečano otvorena nova ekspozitura Komercijalne banke AD Budva.
Otvorena nova filijala Komercijalne banke AD Budva u Podgorici
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Klijentima Banke će ubuduće na raspolaganju biti veći i ugodniji prostor, a samim tim i bolja usluga. Vjerujući da će i nova filijala na još efikasniji način pomoći u unaprijeđenju poslovanja i kvaliteta usluga, Komercijalna banka AD Budva će nastaviti da ulaže uinfrastrukturu i samim tim opravda slogan pod kojim posluje - „Meni najbliža“.

kom15m

Pored otvaranja nove filijale, Komercijalna banka Budva nastavila je i svoj društveno odgovoran angažman donirajući novčana sredstvaprogramima koji se bave inkluzijom lica sa invaliditetom i djece i omladine sa smetnjama u razvoju kroz sportske aktivnosti.

Nevladinoj organizaciji „Specijalna Olimpijada“ i Košarkaškom klubu osoba sa invaliditetom „Paramont“, uručene su donacije od po 1000,00 eura.

U prisustvu predstavnika banke i udruženja kojima su donirana sredstva, na svečanom otvaranju govorio je Zvonko Peković, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i za operativne funkcije. Iskazao je veliko poštovanje prema radu udruženja „Paramont“ i NVO „Specijalna Olimpijada“ uz akcenat dapomenute organizacije zavređuju posebnu pažnju šire zajednice. Peković je istakao da su značajno rastući trendovi ukazivali na potrebu banke za jačanjem kapaciteta u Podgorici. On je posebno naglasio činjenicu da se banka pojačala novim direktorom filijale Bojanom Filipovićem koji ima više od 10 godina bankarskog iskustva na menadžerskim pozicijama.

kommm

Zaštita interesa klijenata, povjerenje, pouzdanost i iskrenost osnovni su postulati dosadašnjeg rada Komercijalne banke Budva, kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika