Politika

MEDOJEVIĆ: Režim poslovima sa teroristima ugrozio pozivnicu sa NATO

Trgovina i šverc oruzjem i municijom od strane Vladinih firmi sa švercerima, za koje bezbjednosne službe NATO zemelja, imali saznanja da prodaju oruzje terorističkim organizacijama FARC i Al Qaida može biti ključni razlog da NATO ne pošalje pozivnicu Crnoj gori do kraja godine, saopštio je lider PzP-a i član Predsjednitva DF-a Nebojša Medojević.
MEDOJEVIĆ: Režim poslovima sa teroristima ugrozio pozivnicu sa NATO
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da je skandalozna tajna prodaja državnog preduzeća osumljičenom za saradnju sa teroristickim organizacijama prelila kap u čaši.

-  I pokazala NATO da je crnogorska Vlada nepouzdan partner sklon švercu i saradnji sa organizacijma koje su tretirane kao neprijatelji NATO.bNezajažljiva glad za milionima kojom se jedino rukovodi aktuelni režim koštaće Crnu Goru nedobijanja pozivnice do kraja godine. Ne možete očekivati pozivnicu za NATO, a prodavati oružje i municiju terorističkim organizacijama - navodi Medojević u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

On navodi da je prevarantska politika režima, koja je pokrivana milionima dolara plaćenim lobistima, došla je do kraja.

- Zatvorena su vrata i Rusije i NATO.  Tako prodju svi diktaori malih zemalja koji pomisle da mogu da se igraju sa velikim silama. Štetu trpi država i gradjani. Ni ruskih turista i investicija, ni pozivnice - poručio je Medojević.

Portal Analitika