Fudbal

Policijske kamere na mečevima Budućnosti, Mladosti, Dečića i Koma

Policijski službenici će, prije početka, za vrijeme trajanja i nakon završetka, za vikend snimati četiri javna okupljanja, najavljeno je iz Uprave policije.
Policijske kamere na mečevima Budućnosti, Mladosti, Dečića i Koma
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici će snimati fudbalsku utakmicu između FK „Budućnost“ iz Podgorice i FK „Rudar“ iz Pljevalja, koja će se odigrati u subotu, 16. maja na Gradskom stadionu u Podgorici, sa početkom u 17,30 časova. Policijski službenici će snimati javno okupljanje od 15,30 do 20,15 časova.

"Snimaće se i fudbalska utakmica između FK „Mladost“ iz Podgorice i FK „Berane“ iz Berana, koja će se odigrati u subotu, 16. maja na stadionu Mladosti u Podgorici, sa početkom u 17,30 časova. Policijski službenici će snimati javno okupljanje od 16,30 do 20,15 časova", precizirano je u saopštenju.

U nedjelju, policijske kamere snimaće fudbalsku utakmicu između FK „Dečić“ iz Tuzi i FK „Bratstvo“ iz Podgorice, koja će se odigrati na stadionu Dečića u Tuzima, sa početkom u 17,30 časova. Policijski službenici će snimati javno okupljanje od 16,30 do 20,15 časova.

Policija će snimati i fudbalsku utakmicu između FK „Kom“ iz Podgorice i FK „Arsenal“ iz Tivta, koja će se odigrati u nedjelju na stadionu Koma u Podgorici, sa početkom u 17,30 časova. Policijski službenici će snimati javno okupljanje od 16,30 do 20,15 časova.

Portal Analitika