Fudbal

Suarez vjerovatno propušta derbi sa Atletikom!

Luis Suarez najvjerovatnije propušta veliki derbi sa Atletikom u Madridu (neđelja, 19.00) u okviru pretposljednjeg kola Primere!
Suarez vjerovatno propušta derbi sa Atletikom!
Portal AnalitikaIzvor

Ovu informaciju donosi katalonski list Mundo Deportivo, inače uvijek dobro obavješten o dešavanjima na stadionu Kamp Nou. Kako se ističe, Suarez ima velikih problema sa povredom zadnje lože, zbog koje je morao da propušti drugo poluvrijeme revanš susreta polufinala Lige šampiona sa Bajernom, u kojem je čak uspio da upiše dvije asistencije, obje Nejmaru.

Popularni El Pistolero dobio je savjet medicinskog tima Barselone da se u narednom periodu odmori, jer mu zadnja loža trpi ogromno opterećenje i samim tim rizikuje da se ne pojavi u finalu elitnog takmičenja u Berlinu 6. juna.

Barselona bi derbi sa Atletikom mogla da dočeka i bez Danija Alvesa, koji od susreta sa Bajernom trenira po posebnom režimu.

Dva kola prije kraja, Barselona ima četiri boda više od prvog pratioca, Reala. Da bi se eventualno dogodio veliki preokret u samom finišu sezone i Kraljevski klub preskočio katalonskog velikana na vrhu Primere tim Luisa Enrikea u posljednje dvije utakmice ne smije da osvoji više od jednog boda, a Real bi morao da uzme svih šest. Odnosno da savlada Espanjol i Hetafe. Barselonu pored velikog derbija na Kalderonu čeka i susret sa Deportivom na Nou Kampu, tako da šokantni veleobrt drži samo teorija.

Portal Analitika