Abiznis

FREI: Priznanja za Portonovi, Atlas grupu, Porto Montenegro...

Ovogodišnji Festival investicija i nekretnina FREI završen je dodjelom priznanja učesnicima.
FREI: Priznanja za Portonovi, Atlas grupu, Porto Montenegro...
Portal AnalitikaIzvor

Na prijedlog programskog odbora, Organizacioni odbor Festivala nekretnina i investicija FREI 2015,donio je odluku da se za kompleksan kompanijski nastup na šestom Festivalu investicija i nekretnina, kao i perspektivu nespornog doprinosa kvalitetu turističke ponude Crne Gore specijalno priznanje dodijeli projektu Portonovi.

"Polazeći od kvalitetne participacije u problemskoj razradi ključnih problemskih tema FREI 2015, uz uvažavanje višegodišnje podrške organizaciji manifestacije dodjeljuje se posebno priznanje Atlas Grupi", saopštili su organizatori.

Za izuzetno osmišljen, dobro organizovan i sadržajan nastup na šestomFestivalu nekretnina i investicija specijalno priznanje je pripalo kompaniji Sauter Montenegro. 

Uvažavajući prezentacionu originalost i specifičan kvalitet razvojnih planova, posebno priznanje dodijeljeno je Opštini Herceg Novi.

Za sadržajan programski nastup na šestom Festivalu investicija i nekretnina i za konkretnu najavu realizacije projekta Montrose kompaniji Northstar. 

Za kontinuitet saradnje i doprinos promociji FREI ideje kompaniji Luštica Development.

Za doprinos novom modelu prepoznatljivosti destinacione atraktivnosti Crne Gore kompaniji Adriatic Marinas i njenom projektu Porto Montenegro.

Za nesebičan profesionalni doprinos programskom kvalitetu FREI 2015 i prezentiranu ekspertizu Kieranu Kelleheru, izvršnom direktoru i vlasniku kompanije Dream Estates Montenegro (Savills).

Šesti Festival investicija i nekretnina - FREI 2015 održan je u hotelu „Maestral“, u Miločeru, od 11. do 14. maja.

Skup je održan pod patronatom predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića, a programski nosilac Festivala bilo je Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore. Organizator Festivala je konzorcijum Biznis Link (Beograd) i RLC Montenegro (Podgorica).

Portal Analitika