Politika

SDP usvojila listu kandidata za predsjednika i članove GO

Glavni odbor SDP na današnjoj sjednici osudio je “Informer” zbog njegovog obračuna sa Socijademokratskom partijom i njenim uglednim članovima kako je ukazano i u zaključcima Evropskog parlamenta i Skupštine Crne Gore na posljednja dva sastanka, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
SDP usvojila listu kandidata za predsjednika i članove GO
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Glavni odbor je ukazao i na neprofesionalonost drugih medija koji su se uključili u kampanju protiv SDP-a.

SDP je na današanjoj sjednici Predsjedništva i Glavnog odbora partije usvojila liste kandidata za predsjednika SDP, članove Glavnog odbora sa liste GO i članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

Na utvrđenoj lista kandidata za Predsjednika SDP koji će biti biran na VIII Kongresu su Ranko Krivokapić predsjednik SDP, Ivan Brajović potpredsjednik SDP i Merdin Markišić član GO SDP.

Lista kandidata za članove Glavnog odbora iz kvote Glavnog odbora koju je predložio predsjednik Ranko Krivokapić, dobila je ubjedljivu većinu na Predsjedništvu, a kasnije i na Glavnom odboru SDP.

Takođe većinski su podržane i liste kandidata koje je predložilo Predsjedništvo SDP za članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora, kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika