Finansije

Atlas Banka otvorila novu poslovnicu u Radanovićima

Slijedeći svoje poslovno opredjeljenje da svim građanima obezbjedi dostupnost svojih usluga, Atlas banka je danas otvorila novu poslovnicu u sklopu "HD Laković" u Radanovićima, čime je nastavljeno širenje poslovne mreže Banke.
Atlas Banka otvorila novu poslovnicu u Radanovićima
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, poslovnicu je otvorio glavni izvršni direktor Atlas banke Đorđe Đurđić u prisustvu zvanica. Ovo je 25 organizaciona jedinica na teritoriji Crne Gore.

Danas, jedna od vodećih poslovnih banaka sa odličnom pokrivenošću mrežom poslovnica na teritoriji čitave Crne Gore, pored toga, ima svoja predstavništva u Srbiji - Beograd, Kosovu - Priština, Kipru - Limasol, kao i banku u Rusiji - Moskva. Osnovni pravci djelovanja banke uključuju razvoj poslova sa stanovništvom i privredom, platni promet u zemlji i inostranstvu, široku paletu platnih kartica, kao i kreditnih linija.

Tehnološki opremljena finansijska institucija uz visoko kvalifikovani kadar, banka je osposobljena da brzo i efikasno obavlja platni promet u zemlji i inostranstvu. Poslujući po visokim bankarskim standardima, Atlas banka potvrđuje renome savremene bankarske institucije koja pruža kvalitetnu podršku svojim klijentima.

Portal Analitika