Košarka

JOVOVIĆ: Napravili smo veliku rotaciju i zasluženo trijumfovali

Košarkaši Budućnost Volija nikad lakše ove sezone nijesu ,,odradili“ Sutjesku, a zasluženom pobjedom u utakmici u kojoj nijednog trenutka nije bilo neizvjesnosti poveli su u finalnoj seriji plej-ofa.
JOVOVIĆ: Napravili smo veliku rotaciju i zasluženo trijumfovali
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović, trener Budućnost Volija: Evidentno je da su oba tima bila fizički istrošena, naročito mi jer smo nakon plej-ofa ABA lige imali zgusnut raspored kako bi nadoknadili zaostale mečeve. Energetski smo uspjeli da budemo na dobrom resursu, napravili smo veliku rotaciju i zasluženo trijumfovali. Već u prvom poluvremenu napravili smo razliku koju smo kasnije održavali. 

Dušan Dubljević, trener Sutjeske: Budućnost je imala izvanrednu seriju, kada je pogodila pet-šest vezanih trojki i rano je napravila prednost. Imali smo situaciju da se vratimo, nijesmo pogodili pa je na poluvremenu bilo 17 razlike. Realno nijesmo očekivali čudo, Budućnost je imala meč na jednu loptu za Euroligu i sigurno da je nivo za nas. Značajno su kvalitetniji, ali istrošili smo se protiv Teoda i nijesmo mogli da pariramo. Ipak, mislim da nije bilo humano da igramo poslije samo dva dana, jer moji igrači da su mobilni telefoni ne bi se napunili za tako kratko vrijeme.

Portal Analitika