Fudbal

Enrike: Veče za slavlje, ne razmišljam o protivniku u finalu

Fudbaleri Barselone iako su izgubili od Bajerna (3:2) u revanšu polufinala, igraće u finalu Lige šampiona, četvrti put u posljednjih 10 godina. Trener Luis Enrike bio je veoma srećan poslije meča u Minhenu iako je njegov tim večeras izgubio.
Enrike: Veče za slavlje, ne razmišljam o protivniku u finalu
Portal AnalitikaIzvor

Katalonski gigant vodio je na poluvremenu sa 2:1, oba gola dao je Nejmar, a u nastavku utakmice Bajern je napravio preokret koji nije pretjerano zabrinuo trenera Barselone.

“Ostvarili smo zacrtani cilj, ušli smo u finale Lige šampiona i sada želimo da osvojimo trofej. Biće to mnogo drugačija utakmica od ove večerašnje, a i za mene je to novo iskustvo. Večeras su nam dva relativno brza gola podigla samopouzdanje. Kontrolisali smo meč u prvom poluvremenu, dok smo u nastavku napravili par grešaka, ali su one bile posljedica umora. Ovo je veče za slavlje. Ne razmišljam o protivniku u finalu, neka sjutra pobijedi bolji tim“, rekao je Enrike novinarima poslije meča u Minhenu.

Finalna utakmica Lige šampiona igra se 6. juna na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a protivnik Barselone biće bolji iz duela Real Madrid – Juventus.

Portal Analitika