Fudbal

Alegri zna taktiku za rušenje Reala

Juventus je nakon pobjede nad Realom u Torinu od 2:1 na korak od finala Lige šampiona. Za to je potrebno „samo“ da odoli na stadionu Santjago Bernabeu.
Alegri zna taktiku za rušenje Reala
Portal AnalitikaIzvor

„Nemoguće je kontrolisati ekipu kakva je Real Madird, naročito kad igra na svom terenu, đe je još više napadački orijentisana. Zato nema svrhe razmišljati samo i odbrani. Što više budemo držali loptu u nogama to će Realu biti teže da nam zatrese mrežu“, otkriva recept za uspjeh Masimilijano Alegri, trener Juventusa.

I otkriva da će oporavljeni Pol Pogba vjerovatno igrati od prvog minuta.

„U prvom meču opredijelio sam se za Stefana Sturara zbog njegovih karakteristika, a što se tiče Pogbe, u dobrom je stanju i velike su šanse da bude starter“.

Za razliku od njega veće kadrovske probleme ima Karlo Anćeloti, koji ne može da računa na Luku Modrića, ali je povoljna vijest da se u ekipu vraćaju Karim Benzema i Toni Kros.

„Bez obzira hoće li Benzema igrati to ništa ne mijenja u našem stavu kad je odbrana u pitanju, jer je skoro nezamislivo da se meč završi 0:0. I Real i mi postižemo dosta golova, tako da očekujem uzbudljivu i efikasnu utakmicu.“

Portal Analitika