Društvo

Ekonomisti slave 10 godina mature

Generacija maturanata "2004/05" Ekonomske škole "Mirko Vešović“ iz Podgorice organizovaće proslavu povodom obilježavanja 10 godina mature u petak, 22. maja 2015. godine u restoranu "Morača", saopštili su organizatori.
Ekonomisti slave 10 godina mature
Portal AnalitikaIzvor

Organizacioni odbor događaja čine predstavnici svih odjeljenja, a kako je saopšteno, proslavi će prisustvovati i značajan broj profesora.

Bivši učenici će imati priliku i da posjete školu, doduše bitno drugačiju od one u kojoj su oni učili, jer je generacija 2004/05. je posljednja generacija učenika koja je maturirala u staroj zgradi, tzv. “paviljonima” Ekonomske škole.

U toku je prikupljanje materijala, fotografija i video zapisa, sa svrhom objedinjavanja i montiranja radi prikazivanja tokom večeri proslave. Materijali se mogu dostaviti najkasnije do 13. maja 2015. godine putem e-maila ekonomisti@t-com.me ili lično nekom od članova Organizacionog odbora.

Takođe, učenici će oformiti Kontakt bazu generacije, a čiji je osnovni cilj umrežavanje, odnosno, stvaranje mogućnosti da ako hoće, i nakon proslave, mogu da se okupljaju, druže, komuniciraju, ali i sarađuju. Svaki učenik koji dođe na proslavu, dobiće kompletnu Kontakt listu kolega iz svoje generacije.

Za muzički dio programa tokom večeri u Restoranu “Morača” biće zaduženi Slaven Đukanović i Suzana Tot, a kako ističu, očekuje se da će ovaj događaj okupiti minimum 200 bivših učenika i profesora Škole.

U sklopu obilježavanja ovog jubileja, bivši učenici su pripremili mali broj velikih i veliki broj malih iznenađenja, koja će uveličati njihovu proslavu, ali će o njima javnost biti naknadno informisana.

Svi učenici u svrhu organizacije događaja uplaćuju 30 eura, a krajnji rok za uplate je 15. maj 2015. godine.

O detaljima, instrukcijama za plaćanje i ostalim pojedinostima od značaja za organizaciju događaja, maturanti generacije 2004/05. se mogu informisati putem brojeva telefona: 067 788 555, 067 629 888 i 069 556 522.

Portal Analitika