Društvo

Gradonačelnik primio rukometašice "Budućnosti"

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i predśednik Skupštine Glavnog grada dr Đorđe Suhih sa saradnicima, upriličili su svečani prijem za igračice, stručni štab i rukovodstvo ŽRK „Budućnost” povodom osvajanja titule prvaka Evrope.
Gradonačelnik primio rukometašice "Budućnosti"
Portal AnalitikaIzvor

Na samom početku prijema gradonačelnik Stijepović je igračicama, rukovodstvu i stručnom štabu u svoje i ime svojih saradnika ispred Glavnog grada uputio najsrdačnije čestitke na osvojenoj tituli.

On je istakao da je uspjeh koji su postigle rukometašice za svaku pohvalu i divljenje, podśećajući da su uspjele da za kratko vrijeme dva puta pokore Evropu i sve nas još jednom učine ponosnim i srećnim.

Gradonačelnik Stijepović je ocijenio i da to nije samo uspjeh kluba, već ujedno i uspjeh Podgorice i naše države Crne Gore koju rukometašice upravo svojim podvizima na najbolji mogući način predstavljaju.

On je naglasio da su požrtvavanje i borba koju su plave lavice pokazale na terenu, kao i ogromna želja za pobjedom koja se nije dovodila u pitanje ni u jednom trenutku, pravi primjer svim ostalim sportistima kako se uz timski duh, dobru organizaciju i naporan rad mogu ostvariti vrhunski rezultati.

Stijepović je konstatovao da je zbog toga ovo prava nagrada za višegodišnji rad i trud vaše generacije i da je kao gradonačelnik Podgorice najviše srećan što je upravo pripala najtrofejnijem sportskom klubu na Balkanu, klubu koji dolazi iz glavnog grada naše države i klubu kojim se ponosi i diči čitava Podgorica i Crna Gora.

On je na kraju  obećao podršku gradske uprave ŽRK „Budućnost”, ističući da će Glavni grad uvijek podržavati uspješne sportiste i soprtske kolektive i znati da cijeni vrhunske sportske rezultate.  

Portal Analitika