Marketing

Burgeri iz cijelog svijeta i na meniju Hard Rock Cafea Podgorica

Po prvi put, Hard Rock Caffe Podgorica pruža gostima mogućnost da probaju lokalne legendarne ™ burgere iz odabranih zemalja, bogate različitim ukusima i sastojcima kroz promociju prvog World Bourger Tour-a. Ova jedinstvena Burger "djela" iz četiri zemlje zauzeće centralno mjesto u dnevnom meniju Hard Rock Café-a –u Podgorica, počevši od 13.maja 2015. do 30. juna 2015, saopštili su organizatori.
Burgeri iz cijelog svijeta i na meniju Hard Rock Cafea Podgorica
Portal AnalitikaIzvor

Hard Rock daje svojim kuvarima slobodu stvaranja jedinstvenog legendarnog burgera u koji unosi lokalne ukuse i sastojke, a dostupan je samo na tom mjestu ... sve do danas! Više od 150 lokalnih burgera se ocjenjuju od strane Hard Rock kulinarskog tima, a samo odabrani će se zasluženo naći na meni-u vremenski ograničenog World Burger Tour-a.

Ova četiri burgera će biti predstavljena u Hard Rock Café-u Podgorica zajedno sa jedinstvenim lokalnim legendarnim burgerom iz Crne Gore (sa lokalnim kajmakom i ajvarom). Od Java lava burgera (Java ostrvo kafe) Siettle, začinjenog sa začinima od kafe i ljute paprike, do Ho Chi Minh Burgera, iz istoimenog grada, koji sadrži vijetnamski sos sa kiselim povrćem, preko Bosphorus burgera (Bosforski burger) iz Istambula sa sosom od jogurta, bijelog luka i salate od patlidžana, pa sve do marimba burgera iz Gvatemale (Marimba-Latino Američki instrument) sos od tri vrste pasulja, grilovane salse sa tortilja štapićima. Hard Rock lokalni legendarni burgeri upakovani u svojim zemičkama kreću na put da obiđu Hard Rock Cafe destinacije širom planete, s posebnim zaustavljanjem u Hard Rock Café-u Podgorica!

"Hard Rock lokalni legendarni Burgeri su omiljeni izbor preko 40 godina", rekao je Antonio Bautista, viši potpredsjednik za Hard Rock International franšize. "World Burger Tour predstavlja promociju ovih burgera kao i promociju jedinstvenog, kulinarskog talenta koji posjeduju kuvari Hard Rock Café-ima širom svijeta."

Hrskavi popularni burgeri koji će se naći u meni-u Hard Rock Cafe Podgorica kao dio Hard Rock Cafe World Tour-a uključuju:

 Java Lava Burger, Siettle

 Ho Chi Minh Burger

 Boshporus Burger, Istanbul

 Marimba burger, Guatemala

 Local Legendary Burger Podgorica

" Lokalni kuvari Hard Rock Café-u su veoma ponosni što imaju priliku da učestvuju u osmišljavanju i pripremanju lokalnih legendarnih burgera koji na savršen način “love” kulinarske mirise u tom gradu ", rekao je Russell Booth , glavni kuvar za Hard Rock International. "Ja govorim u ime svih kada kažem da smo uzbuđeni što ćemo naše “Legende” povesti na put ovog ljeta ! "

Burgeri koji se služe u Hard Rock Café-u nisu ništa manje " Legendarni " nego memorabilije velikih umjetnika koje krase zidove Hard Rock Café-a širom svijeta.

Svi legendarni burgeri sadrže najkvalitetnije meso , svježe sastojke, ukusne umake i bogati , rastopljeni sir .

Kao dio World Burger Tour menija, u Hard Rocku će se takođe naći svjetski poznati kokteli kao što su:

 Pomegranate Mule – u konbinaciji ABSOLUT® Vodke, Monin nara i đumbir piva ovaj ljetni napitak iz Rusije jedan je od omiljenih

 Pineapple Ginger Caipirinha – brazilski miks Água Luca™ Cachaça i ananasa sa blagom notom Domaine de Canton Đumbir Liqueura

 Maple Old Fashioned – twist klasičnog američkog koktela koji sadrži Maker’s Mark® Bourbon, trešnje, javorov sirup, pomorandžin sok, ukrašen hrskavim štapićem od slanine

Gosti će moći da navrate u Hard Rock Café i probaju neki od najnovijih specijaliteta sa menija, a za više informacija posjetiti web site www.hardrock.com/podgorica.

O Hard Rock International

Sa ukupno 199 objekata u 63 zemlje, uključujući 153 Cafe, 21 hotel i 10 kazina, Hard Rock International (HRI) predstavlja jednu od najpoznatijih kompanija u svijetu. Počev of gitare Erica Claptona, Hard Rock posjeduje najbolju kolekciju muzičkih memorabilija na svijetu, koja je izložena u svim Hard Rock objektima. Hard Rock je takođe prepoznatljiv po koncertima, modnim proizvodima (npr. brendiranim majicama) i proizvodima koji su usko povezani sa muzikom, kao i nagrađivanom website-u. HRI je vlasnik globalnog znaka svih Hard Rock brendova. Kompanija posjeduje i vodi lokale u svjetskim metropolama poput Londona, Tokija, Njujorka, San Franciska, Sidneja i Dubaija. Takođe je vlasnik hotela i kazina širom svijeta. Destinacije uključuju dva najuspješnija hotel i kazino objekta u Tampi i Holivudu (Florida), oba u vlasništvu HRI majke kompanije - The Seminole Tribe of Florida, kao i druge uzbudljive lokacije kao što su Bali, Čikago, Kankun, Ibica, Las Vegas, Makao i San Dijego.

Portal Analitika