Muzika

ĆETKOVIĆ: Čast mi je nastupiti u dvorani u kojoj su pjevali moji uzori

Popularni kantautor Sergej Ćetković za Portal Analitika kaže da mu je čast što će nastupiti kao prvi Crnogorac u dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu. U pomenutoj dvorani su nastupali umjetnici poput: Tine Tarner, Ele Ficdžerald, Monserat Kabalje, Stinga i Lućana Pavarotija.
ĆETKOVIĆ: Čast mi je nastupiti u dvorani u kojoj su pjevali moji uzori
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

„Čast mi je što ću kao prvi crnogorski kantautor nastupiti u dvorani koja je do sada ugostila toliko velikih imena iz svijeta muzike, mojih uzora poput Olivera Dragojevića, Kemala Montena i drugih. Moja želja je da se hrvatskoj publici i fanovima koji već neko vrijeme očekuju moj prvi koncert u Zagrebu poklonim u kultnoj dvorani Lisinskog na velikom koncertu nalik onima koje sam održao u Sava Centru, sa velikim brojem muzičara na sceni. Biće to ujedno i najava novog šestog po redu studijskog CD-a pod radnim naslovom "Moj svijet"“, objasnio je popularni pjevač.

Za čitaoce Portala Analitika otkriva da će na koncertu nastupiti zajedno sa interesantnim gostima i siguran je da će publika uživati.

„S' obzirom da je ovaj CD rađen punih pet godina u saradnji sa aranžerima i producentima iz Beograda, Sarajeva, Zagreba, Skoplja, mogu slobodno reći da je ovo na neki način jugoslovenski projekat i da ćemo uraditi promocije u svim većim gradovima. Pored singlova koje smo objavili posljednjih pet godina na njemu će se naći još osam novih pjesama. Takođe, izlaskom novog CD-a završiće se i dosadašnja turneja "2 minuta" i tada ćemo krenuti sa koncertima i promocijom novih pjesama po čitavom regionu“, rekao je Ćetković.

K.Ć.

 

Portal Analitika