Društvo

Sunčano i toplo sve do petka

U Crnoj Gori će danas u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano vrijeme. Na sjeveru se očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za ponegdje kratkotrajnu kišu ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar povremeno umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 27 stepeni.
Sunčano i toplo sve do petka
Portal AnalitikaIzvor

Prva četiri dana pretežno sunčano, uz povremeno malu, jedino će u popodnevnim satima u ponedjeljak i četvrtak u sjevernim predjelima biti umjerenog do pojačanog razvoja oblačnosti i uslova za ponegdje kratkotrajnu kišu ili grmljavinu.

U petak promjenljivo oblačno, uglavnom popodne i tokom noći povremeno kiša. Vjetar, u ponedjeljek i utorak ujutru povremeno umjeren do pojačan, na udare i jak, sjeveroistočni i sjeverni.

U utorak preko dana i tokom srijede vjetar slab do umjeren i promjenljiv, od četvrtka južnih smjerova i u pojačanju, u petak na udare i jak.

Najviša dnevna temperatura vazduha u ponedjeljak u padu, nešto osjetnijem na sjeveru zemlje, naredna tri dana u porastu, a od petka ponovo u blagom padu. 

Portal Analitika