Politika

Milivoje Lakić predsjednik danilovgradskog odbora Pozitivne

Milivoje Lakić jednoglasno je izabran za novog predsjednika Opštinskog odbora Danilovgrad, saopšteno je Portalu Analitika iz pres službe Pozitivne Crne Gore. Lakić je na tom mjestu naslijedio Borislava Bora Burića, člana Glavnog odbora stranke, koji će se u narednom periodu uključiti u rad i djelovanje Političkog savjeta.
Milivoje Lakić predsjednik danilovgradskog odbora Pozitivne
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Odbora na postignutim rezultatima, Lakić je kazao da je danilovgradski odbor veoma stabilan i sa jasnim ciljevima. Podsjetio je da je Pozitivna u Danilovgradu kao mlada stranka tek započela svoje političko djelovanje na lokalnom nivou i da očekuje od  lokalne vlasti da konačno počne prihvatati jasne i ostvarljive predloge naše stranke, jer interes građana i Danilovgrada treba svima da bude na prvom mjestu, i da je svima zbog toga i ukazano povjerenje.

Naši predlozi nisu nerealni, istakao je Lakić, već se tiču rješavanja realnih i rješivih problema, poput asfaltiranja zapuštenih ili već postojećih makadamskih seoskih puteva, sređivanje i održavanje puteva, što je jedna od primarnih potreba mještana, na čemu će Pozitivna posebno inisistirati prilikom rada odbornika u lokalnom parlamentu.

Lakić je između ostalog naveo i da će raditi na širenju stranačke infrastrukture i uključivanje što većeg broja mladih u rad stranke. Želimo dati  više prostora mladima i ponuditi   rješenja za njihov aktivizam, koja su sigurno kvalitetniji izbor u odnosu na kafiće i kladionice.

Lakić je naglasio da će Pozitivna Crna Gora svojim političkim djelovanjem pokazati da za osnovne potrebe građana Danilovgrada i prevazilaženje njihovih problema  nijesu potrebne široke konsultacije u Podgorici, već korišćenje punog kapaciteta u radu lokalne uprave.

Na narednim sjednicama Lakić očekuje širenje Opštinskog odbora i jasno profilisanje Pozitivne u Danilovgradu kao partije koja nudi konkretna i dugoročno održiva rješenja koja treba da uposle mlade ljude prilikom rješavanja nagomilanih problema grada.

Portal Analitika