Turizam

Festival hrane i vina u Herceg Novom

Po prvi put u Herceg Novom 11. i 12. maja 2015. biće organozovana manifestacija pod nazivom “NTC wine and gastronomy festival” u periodu od 12-18h , u autentičnom ambijentu Gradske kafane, u srcu starog grada.
Festival hrane i vina u Herceg Novom
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na festivalu će se predstaviti  više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske kao i i iz Crne Gore, sa svojom ponudom i bogatim asortimanom proizvoda.

Želimo da predstavimo događaj koji je poslovno orijentisan i koji spaja ponudu i potražnju .  Manifestaciji će prisustvovati eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela,  poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i naši principali koji će izlaganjem svog asortimana doprinijeti cjelokupnom ugodjaju i mnogobrojni posjetioci festivala.

Festival “NTC wine and gastronomy” predstavlja značajan događaj na tržištu Crne Gore, koji ima tendenciju da preraste u tradiciju i da svake godine bude sve veći.

- Na ovaj način želimo da predstavimo preduzetnički duh, inovativnost na polju ugostiteljstva i poslovanja kao i tendenciju ka stalnom napretku i usavršavanju. Iskoristićemo ovu priliku da gostima iz inostranstva predstavimo Crnu Goru na najbolji mogući način, potencijal kojim raspolažemo kao i mnogobrojne mogućnosti koje naše tržište nudi. Posjetioci će imati mogućnost degustacije najkvalitetnijih vina poznatih vinarija, takodje gosti će moći da probaju specijalitete od premium De cecco pašti, koje su u Italiji na prvom mjestu,kao i da probaju mnogobrojne koktele koji će biti na raspolaganju. Posjetioci će kroz direktnu komunikaciju sa našim stručnim timom dobiti sve odgovore ukoliko imaju bilo kakve nedoumice. Kroz stalno gledanje u budućnost, praćenje svjetskih i evropskih trendova naša firma je pokazala  još jednom da je pionir na  tržištu i da kroz inovativnost, preduzimljivost posredno i neposredno potpomaže razvoj privrede. Kroz ovu manifestaciju poboljšavamo uslugu i ponudu na tržištu, čime postajemo konkurentniji u odnosu na zelje u region. Ponosni smo na činjenicu da smo i ovaj put otišli korak dalje i uspeli da sprovedemo po prvi put ovakav vid festivala u Crnoj Gori - saopštili su organizatori.

Portal Analitika