Politika

KNEŽEVIĆ: Jedino se mi ne foliramo i ne kalkulišemo

Dosadašnje aktivnosti Demokratskog fronta, polazeći od zajedničke sjednice glavnih odbora, skupa u Kolašinu, te sastanka sa predsjednicima opštinskih odbora, daju nam za pravo da tvrdimo da smo u ovom trenutku jedina opoziciona grupacija koja pred građane izlazi bez kalkulacija i kabinetskog foliranja, nedorečenosti i korisnih nejasnoća. Uvjeren sam da su to građani već prepoznali - kazao je za Pobjedu član Predsjedništva DF-a Milan Knežević.
KNEŽEVIĆ: Jedino se mi ne foliramo i ne kalkulišemo
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

On je rekao da je i političkom laiku jasno da se rad većine opozicionih partija sveo na ,,bjesomučna štancovanja saopštenja o svemu i svačemu“, a pritom, kako je istakao, ,,bježe da se odrede o ključnim temama, bježeći na taj način od građana koji su im ukazali povjerenje“.

- Mi nemamo strah da se suočimo sa crnogorskim narodom, jer nemamo šta da krijemo i fingiramo, kao i što nemamo strah da budemo na njegovom čelu, ukoliko nam ukažu tu čast. Zato smo i krenuli u terensku kampanju, jer nas je narod izabrao - poručio je Knežević.

On nije želio da govori o tome kad bi se mogao očekivati završetak kampanje i prvi protest.

- Upravo zbog ozbiljnosti ovog projekta i činjenice da mi kao Predsjedništvo DF-a očekujemo mišljenje i stavove građana o ideji prelazne vlade i organizovanju protesta, ne želim licitirati sa datumima, ali ono što je sigurno - DF će obići čitavu Crnu Goru, i na jasnim ljudskim i opozicionim principima pokazati spremnost da predvodi građane u borbi za ostvarenje osnovnih prava i sloboda - istakao je Knežević.

Prema njegovim riječima, ,,DF kao najozbiljniji i najjači opozicioni savez temeljno je pristupio terenskoj kampanji i u tom pravcu organizovao niz sastanaka sa našim rukovodećim ljudima u čitavoj Crnoj Gori“.

Portal Analitika