Fudbal

Pep poručio Barsi: Vidimo se u Minhenu

Pred Bajern Minhenom je jako težak zadatak da nadoknadi tri gola minusa iz Katalonije. No, isto tako su mnogi pričali i poslije poraza Bajerna u Portu (1:3), pa su Bavarci uspjeli da prođu dalje, ali Barsa je Barsa...​
Pep poručio Barsi: Vidimo se u Minhenu
Portal AnalitikaIzvor

„Dobro smo kontrolisali utakmicu, ali smo poslije prvog primljenog gola izgubili ritam. Čak smo i stvarali šanse i to je način na koji je trebalo da igramo. Samo, nijesmo izdržali cio meč. Nijesam htio da dođemo na Nou Kamp i da parkiramo autobus pred našim kaznenim prostorom. Protiv fudbalera ovakvog kvaliteta ovo što se nama večeras desilo dešava se samo ako gubite loptu pred svojim šesnaestercom“, rekao je Gvardiola.

Inače, ovo je bila njegova treća utakmica sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona i još ne samo da ne zna za pobjedu, nego ni gol nije dao, jer je lane bolji bio Real Madrid (1:0, 4:0).

„Ponosan sam na igrače. Već mjesecima se borimo sa kadrovskim problemima, a uprkos tome što nam je dosta igrača povrijeđeno stigli smo do polufinala Lige šampiona i osvojili titulu. Ne mogu da krivim moje momke, stvarno. Takav je fudbal, Barseloni čestitam na pobjedu. Vidimo se sljedeće sedmice u Minhenu“.

Kad su ga novinari pitali da prokomentariše partiju Lionela Mesija, Pep je kratko odgovorio...

„Neću vam reći šta mislim o Mesiju...“.

Portal Analitika