Abiznis

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu „Travel Fair“ u Prištini

Danas je u Prištini u okviru nastupa na sajmu turizma „Travel Fair“ održana prezentacija turističke ponude Crne Gore za novinare i zainteresovanu javnost za ljetnju sezonu 2015. Prisutne na prezentaciji je pozdravio predsjednik opštine Ulcinj Fatmir Đeka, koji je tom prilikom pomenuo tradicionalnu bliskost dvije susjedne države, kao i to da Kosovari Crnu Goru doživljavaju bezbjednom i prijateljskom turističkom destinacijom.
Turistička ponuda Crne Gore na sajmu „Travel Fair“ u Prištini
Portal AnalitikaIzvor

Direktorica TO Ulcinj Zana Sarvan istakla je tradicionalno gostoprimstvo Ulcinjana, ali i takođe višedecenijsku usmjerenost gostiju sa Kosova na Ulcinjsku rivijeru, obećavajući novitete ovog ljeta.

Menadžer NTOCG Emil Kukalj pozvao je građane Kosova da svoje godišnje odmore provedu na Jadranskom moru ili na crnogorskim planinama, etno selima i nacionalnim parkovima, ukazujući na odličnu saobraćajnu povezanost, prošlogodišnji nivo cijena i mnogo bogatiju i raznovrsniju ovogodišnju turističku ponudu.

Biljana Božović je ispred NTO-a predstavila novitete koji obogaćuju turističku ponudu, ističući blizinu destinacije, prilagođene cijene, bogatstvo ponuda kako na primorju tako i u zaledju.

Nikoleta Nikčević je ispred Turističke organizacije Bara predstavila ponudu ovog grada, dok je ispred Budve Aleksandra Petković najavila brojne manifestacije i dešavanja tokom ljetnje sezone 2015.

Novinari su postavljajući brojna pitanja i u posebnim intervjuima za svoj informativni program, pokazali najveće interesovanje za cijene usluga tokom ovogodišnje sezone, zatim za ponudu Ulcinja Bara i Budve, granične prelaze i putnu infrastrukturu, zdravstveno osiguranje i turističke manifestacije.

Sajam turizma „Travel fair“ se održava u periodu od 6. do 9. maja i predstavlja dobru platformu za uspostavljanje kontakata sa ovog emitivnog tržišta. Okuplja izlagače sa različitim portfoliom proizvoda kada je turizam u pitanju, a medijski je dobro ispraćen.

Organizator nastupa na ovogodišnjem sajmu je Turistička organizacija Ulcinja dok su pored NTO CG ponudu predstavile i turističke organizacije Bara i Budve.

Portal Analitika