Muzika

Predstavnik Švedske favorit kladionica na Pjesmi Evrovizije (VIDEO)

Predstavnik Švedske na predstojećoj 60-oj Pjesmi Evrovizije Mans Zelmerlev sa pjesmom "Heroes" glavni je favorit za pobjedu u kladionicama dvije nedjelje pred finale takmičenja u Beču.
Predstavnik Švedske favorit kladionica na Pjesmi Evrovizije (VIDEO)
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Da pobjeda Šveđana još nije izvjesna, a bila bi šesta u istoriji takmičenja, pokazuju i kvote učesnika koji se nalaze odmah iza njega na rang listi favorita kladionica.

Na drugom mjestu je trenutno italijanski trio "Trio il Volo" sa pjesmom "Grande Amore", čije su kvote na pobjedu između 3,75 i 5. Odmah iza Italije je "novajlija" na Evroviziji Australija, čiji se kandidat Gi Sebastien (Guy Sebastian) na listi favorita nalazi na trećem mjestu sa kvotom od 4 do 5.

Predstavnici Austrije "Mejkmejks" (The Makemakes) nalaze se tek na 25-om mjestu sa kvotom do 126. Međutim i prošlogodišnja pobjednica Evrosonga Končita Vurst, par nedjelja prije takmičenja, nije bila među favoritima.

Na začelju liste favorita su Češka, San Marino i Portugal čiji učesnici u kladionicima imaju ogromne kvote do 950, što jasno pokazuje da niko ne vjeruje u njihovu pobjedu.

Izvor: rtcg.me; foto: esctoday.com

 

Portal Analitika