Fudbal

VOLKOV: Golovi karijere

Partizan je u Novom Sadu imao neočekivanog heroja - crnogorski reprezentativac Vladimir Volkov postigao je vodeća dva od ukupno četiri pogotka „crno-bijelih“ u pobjedi nad Vojvodinom (4:0).
VOLKOV: Golovi karijere
Portal AnalitikaIzvor

Lijevi bek beogradskog tima pokazao je u prvom poluvremenu koliko dobro igra glavom, dok je u nastavku bio snalažljiv oko protivničkog peterca kada je nogom pospremio loptu u mrežu. Golovi karijere iskusnog defanzivca nakon što je približio Partizan na korak od titule.

- Ova utakmica je bila prekretnica sezone. Rekao sam saigračima pred početak meča da držimo pehar u jednoj ruci ako slavimo u Novom Sadu. Ostala su četiri kola do kraja i mislim da ćemo šlag na tortu staviti već u narednom kolu protiv Spartaka, te osvojiti titulu - reka je Volkov.

Dvadesetosmogodišnji lijevi bek stigao je u Humsku prije četiri godine, ali do derbija na Karađoru nikada nije postigao dva gola za „crno-bijele“ u jednom meču.

- Tako nešto desilo mi se prvi put nakon sedam godina. Interesantno, prethodni slučaj zabilježen je upravo pod komandom trenera Zorana Milinkovića, samo u dresu BSK-a iz Borče, kad sam igrao ofanzivnije. Dao sam i za Šerif dva gola na jednoj utakmici, bio strijelac i ranije za Partizan, međutim, dan u Novom Sadu je bio veličanstven i neću ga zaboraviti dok sam živ - poručio je Volkov.

(Pobjeda, ARENA)

Portal Analitika