Zabava

Džentlmenski potez Mićka Žižića: Sa „Modelsicom“ na meč vijeka

Mila Kalađurđević jedna je od pjevačica grupe "Models", koja je uspjela da dođe do svoje "korice hljeba" u Americi, a koliko se dobro snašla, govori i činjenica da je uspjela da se nađe na bokserskom meču vijeka između Flojda Mejvedera i Manija Pakjaa, prenosi portal 24sata.rs.
Džentlmenski potez Mićka Žižića: Sa „Modelsicom“ na meč vijeka
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"S obzirom na to da se ne razumijem u boks, prijatelj sa kojim sam pratila meč mi je pojašnjavao pravila ponašanja. Ja sam to vidjela kao "udri ga" meč i navijala sam za Pakjaa, kao i cijela sala. Promukla sam od vikanja 'Ua Flojd', a čak su me i smirivali u par navrata", priznaje ova "modelsica" za "24 sata".

Karta za ovaj meč je koštala nevjerovatnih 10.000 dolara, a Mila je došla do nje, zahvaljujući crnogorskom bokseru Mićku Žižiću, sa kojim provodi vrijeme u Las Vegasu.

Mila ne krije da se tokom boravka susrela sa brojnim javnim ličnostima, a poznata su i njena prijateljstva sa Kardašijanovima, ali i sa Leonardom Dikapriom kod koga je bila i na rođendanskoj žurci prošle godine.

boks4maj

"Prosto, život u Los Anđelesu vas dovede u dodir sa javnim ličnostima, a sa mnogima sam se srela na meču, pa smo i zajedno navijali za Pakjaa. Nevjerovatno je koliko je publika negodovala kada je Mejveder proglašen za pobjednika. Mani je dobijao mnogo više ovacija od protivnika, uključujući i moje", hvali se Mila.

Kalađurđevićka se uskoro vraća u Srbiju zbog obaveza na snimanju rijalitija "Traveling" u kojem će zajedno sa drugim "modelsicama" predstaviti život ove grupe, a ima u planu i putovanje u Indiju.

"To već duže vrijeme planiram da odradim, jer imam brojne ponude odatle, pa ćemo vidjeti što će biti. Uskoro idem i na Karibe, gdje ćemo takođe snimiti neku od epizoda za rijaliti", zaključuje Mila.

Portal Analitika