Košarka

Gazda Panatinaikosa prijetio Spanulisu: Ubiću i tebe i tvoju familiju!

Rivalitet Panatinaikosa i Olimpijakosa nadaleko je poznat i prevazilazi sve granice zdravog razuma i logike. Posljednji primjer koji svjedoči o tome je ponašanje vlasnika Panatinaikosa Dimitriosa Janakopulosa koji je najgorim psovkama izvrijeđao Vasilisa Spanulisa, najboljeg igrača rivala, Olimpijakosa.
Gazda Panatinaikosa prijetio Spanulisu: Ubiću i tebe i tvoju familiju!
Portal AnalitikaIzvor

Grčki mediji objavili su video snimak na kojem se čuje šta je sve kontroverzni vlasnik atinskih Zelenih poručio Spanulisu poslije utakmice u subotu u OAKA areni, koje Olimpijakos dobio sa 77:66.

“Ubiću i tebe i tvoju familiju. J...m ti mater! Sahraniću ti ženu i djecu, prokleto kopile“, urlao je bijesni Janakopulos.

To je vjerovatno bila reakcija na incidente iz finiša utakmice koji su počeli pošto je Spanulis, inače nekadašnji igrač Zelenih, isprovocirao navijače Panatinaikosa. Kada su se strasti donekle smirile, Janakopulos se izvinio za svoj postupak igraču Olimpijakosa.

“Vasilis, žao mi je zbog svega. Izvini zbog mog postupka“, navodno je glasila poruka koju je vlasnik Panatinaikosa ostavio u Spanulisovoj govornoj pošti.

Portal Analitika