Društvo

JEVRIĆ: Svi gradovi na primorju imaće kvalitetno vodosnabdijevanje

Između JP „Vodovod i kanalizacija Ulcinj“ i JP Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ danas je potpisan Ugovor o kontinuiranom vodosnabdijevanju iz sistema za regionalno vodosnabdijevanje. Ugovor su potpisali predsjednik Opštine Ulcinj Fatmir Đeka i direktori pomenutih preduzeća, Fehim Avdiu i Goran Jevrić.
JEVRIĆ: Svi gradovi na primorju imaće kvalitetno vodosnabdijevanje
Portal AnalitikaIzvor

Ovim ugovorom usaglašena je dinamika izmirenja dugova JP „Vodovod i kanalizacija Ulcinj“ iz prethodnog perioda prema JP Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“, pri čemu je uzeta u obzir teška finansijska pozicija ovog lokalnog preduzeća, kao i činjenica da bi prinudnom naplatom onemogućili mjesečnu isplatu primanja zaposlenih u JP „Vodovod i kanalizacija Ulcinj“. Na ovaj način riješeno je jedno od najvažnijih pitanja koje je opterećivalo opštinu Ulcinj u susret turističkoj sezoni.

„JP Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ po prvi put ima ugovorom definisan odnos sa svim lokalnim vodovodima na Crnogorskom primorju čime su stvoreni uslovi za kontinuirano vodosnabdijevanje izuzetnog kvaliteta svih opština na Crnogorskom primorju i prije početka ljetnje turističke sezone, što će u značajnoj mjeri uticati i na bolji kvalitet crnogorske turističke privrede i ovoj godini“, istakao je direktor JP Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ Goran Jevrić

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika