Politika

Fatić predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana jednoglasno je na sjednici donio Odluku da za predsjednika Opštinskog odbora DPS Berana izabere Bogdana Fatića.
Fatić predsjednik Opštinskog odbora DPS Berane
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, sjednica je pokazala puno jedinstvo Demokratske partije socijalista u Beranama i opravdala epitet najjačeg političkog subjekta sa 17 odborničkih mandata u lokalnom parlamentu.

Bogdan Fatić je rođen 28.01.1976. godine u Beranama. Diplomirani je inženjer elektrotehnike. Zaposlen je u „Telemach“ Podgorica – rukovodilac za Berane, Bijelo Polje i Plav. Bio je potpredsjednik OO Savjeta mladih DPS Berana. Član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS u dva mandata. Odbornik u Skupštini opštine Berane u dva mandata.

Sjednici kojom je rukovodila Radna grupa (Sreten Lutovac, Faruk Pačariz i Vojislav Došljak), prisustvovao je i Svetozar Marović, potpredsjednik DPS Crne Gore i koordinator u ime Predsjedništva DPS Crne Gore za Berane i Drago Čantrić, koordinator u ime Izvršnog odbora DPS Crne Gore za Berane.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora DPS, dr Budimiru Dabetiću, i poručio da je svjestan složenosti trenutka u kojem preuzima ovu značajnu funkciju, da će partija biti otvorena za sve i da očekuje i dalje dobru saradnju sa svim partijskim organima na državnom nivou i sa svim članovima partije.

Portal Analitika