Zanimljivosti

Ovako tjera nadležne da poprave rupe na cestama (FOTO)

Tajanstveni osvetnik koji se predstavlja kao Vanksi smislio je zanimljiv, a očito i uspješan način kako da natjera lokalne vlasti da poprave rupe na cestama. Naime, anonimni ulični umjetnik oko rupa na cesti crta penise svih veličina i oblika, koje potom nadležni žele što prije da sakriju.
Ovako tjera nadležne da poprave rupe na cestama (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Vanksi je za Independent ispričao kako to radi s manjim prekidima već nekoliko godina, ali da je situacija u Ramsbotomu u Greater Manchesteru postala strašna.

Na jednoj od fotografija koje je objavio na svojoj Fejsbuk stranici, ovaj aktivista pojašnjava da niko nije "mrdnuo prstom" oko prikazane rupe punih osam mjeseci, a nakon što je oko nje nacrtao penis, nadležni su se pojavili i u roku 48 sati sanirali oštećenje na cesti.

2904cesta2

Ipak nakon početnog uspjeha, Vanksi se boji da je pretjerao s crtanjem, pa mu se vlasti sada svete.

"Ne poprave svaku rupu koju iscrtam, štoviše mislim da lokalno vijeće namjerno ne želi da popravlja rupe oko kojih crtam", požalio se umjetnik i aktivista.

I čini se da je u pravu, jer su članovi vijeća za Manchester Evening News rekli da su njegovi crteži opsceni, a svaki peni koji moraju da potroše za uklanjanje njegovih crteža je peni manje za popravljanje rupa na cesti. Time su optužili njega za silne rupe na cestama.

2904cesta3

Uprkos tome, podrška ovom borcu raste, a među komentarima na Fejsbuku može se pročitati: "Dajmo vijeću do znanja da nećemo podnositi smiješno stanje u kojem se naše ceste nalaze" i "Bravo, frajeru. Ti si moj heroj".

Izvor: index.hr

Portal Analitika