Crna hronika

PODGORICA: Ukrali peti put kabl za internet i telefon

Kabl za telefon i internet u Ulici Vasa Bracanovića, u Maslinama, ukrala je sinoć nepoznata osoba. Nesvakidašnja krađa u ovom dijelu Podgorice se dešava čak peti put.
PODGORICA: Ukrali peti put kabl za internet i telefon
Portal AnalitikaIzvor

Pojedini stanari iz Ulice Vasa Bracanovica ispričali su da je ukraden kabl dužine 50 metara. Do sada niko od mještana nije uhvatio na djelu ,,misteriozne lopove“. Jedna žena koja živi u ovoj ulici je kazala kako je juče ujutro ustala ranije i da je po običaju htjela da uključi televizor. Kada je uvidjela da ne funkcioniše, pokušala je da aktivira internet.

- Odmah sam znala o čemu je riječ. Pozvala sam T-com i prijavila problem. Rekli su da će doći u roku od dva dana da vide o čemu se radi – kaže mještanka, koja je željela da ostane anonimna. Ona je sa suprugom potom pošla do mjesta gdje se nalazi kabl i vidjeli su da ga nema.

Ovaj ponovni događaj ubrzo je okupio brojne komšije.

- Ovo je strašno da nam kradu kabl peti put. Do sada ga je T-com mijenjao i nijesmo ništa plaćali za to, ali treba nešto pod hitno preduzeti da se ovo ne dešava više. Jutros je trebalo da se čujem preko skajpa sa rođakom, ali nijesam mogao, jer su mi lopovi to onemogućili. Ovo je sramota – kaže jedan mještanin. (Pobjeda)

Portal Analitika