Društvo

Telenor: Edukacija nove društveno odgovorne generacije

Telenor fondacija je tokom prethodne sedmice različitim aktivnostima nastavila edukaciju i promociju koncepta društveno odgovornog poslovanja, saopšteno je Portalu Analitika iz fondacije.
Telenor: Edukacija nove društveno odgovorne generacije
Portal AnalitikaIzvor

"Tokom posjeta polaznika Škole društveno odgovornog poslovanja, koju je organizovao Centar za razvoj nevladinog sektora, predstavljena im je misija Telenor fondacije i koliko je Internet ali korišćenje njegovih potencijala važno za crnogorsko društvo. Slična posjeta biće organizovana u srijedu, 29. aprila i za studenata Ekonomskog fakulteta u Podgorici", navedeno je u saopštenju.

Predsjednik Upravnog odbora Fondacije i izvršni direktor Telenora Majkl Malvebo podsjeća na važnostpodizanja svijesti o društvenoj odgovornosti među mladima.

„Telenor fondacija fokusirana je na društvene projekte koji kreiraju održive vrijednosti za društvo i tako oblikuju održivu budućnost. Ubijeđen sam da ćemo putem dobrih inicijativa i realizovanih aktivnosti inspirisati druge organizacije, kompanije i da nam se pridruže u misiji Tu smo da pomognemo”, kazao je Malvebo.

Telenor fondacija je bila i dio Sajma društveno odgovornog poslovanja i socijalnog preduzetništva, gdje je tim Fondacije razmijenio iskustva sa drugim organizacija čiji je stub poslovanja društvena odgovornost ali i preispitaostanje, trendove i mogućnosti za unapređenje postojećih praksi.

Intenzivnim aktivnostima i saradnjom sa drugim organizacijama aliupoznavanjem studenata sa svojom misijom, Telenor kao kompanija i Telenor Fondacija otvaraju vrata mladim ljudima, koji će tek da da se suočavaju sa izazovima u zajednici i rješavanju istih.

Portal Analitika