Košarka

Radonjić: Još jedna pobjeda...

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegovi igrači morati da se potrude ako žele da savladaju Cedevitu u Zagrebu i osvoje ABA ligu.
Radonjić: Još jedna pobjeda...
Portal AnalitikaIzvor

"Oba tima silno žele titulu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta i na pravi način da odgovorimo na njihove kvalitete. Na njihovu čvrstinu moramo da odgovorimo našom čvrstinom i igramo što bolje moguće", rekao je Radonjić.

Zvezda vodi 2:0 protiv Cedevite u finalnoj seriji regionalne lige, a sljedeća utakmica igraće se u Zagrebu. Radonjić je naveo da je još neizvjesno da li će Majk Cirbes, koji je povrijedio koljeno, biti u stanju da nastupi u narednom susretu. Pored Cirbesa, problema ima i Stefan Jović, dok je Branku Laziću pukla bubna opna. Svi ostali su zdravi. 

"Opterećenje pojedinaca jeste veće nego što je to bilo realno, posebno u ovakvim serijama. Ali, ako budemo morali bez Cirbesa ili nekog drugog, to ćemo i uraditi. Čeka nas velika borba. Želimo da damo sve od sebe i savladamo Cedevitu. Svi smo izuzetno motivisani da na kraju sve ispadne dobro", istakao je trener Zvezde. 

On je dodao i da je njegova ekipa cijele godine radila kako bi bila mirna i spremna da igra najbolje moguće. 

"Imali smo puno iskušenja ove sezone i sa svima smo izašli na kraj na najbolji način. Moraćemo da na terenu pokažemo kvalitet kako bismo uspjeli da ostvarimo još jednu pobjedu", rekao je Radonjić. 

Utakmica će se igrati u srijedu od 20.30.

(B92)

Portal Analitika