Politika

SDP Nikšić: Dvije trećine delegata javno podržalo Krivokapića

Delegati izabrani na sinoćnjoj Konvenciji Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Nikšić su dali dvotrećinsku javnu podršku Ranku Krivokapiću za predsjednika SDP-a na predstojećem VIII Kongresu te partije.
SDP Nikšić: Dvije trećine delegata javno podržalo Krivokapića
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, Konvencija SDP-a Nikšić je protekla u demokratskoj atmosferi, sprovedena od strane radne grupe Predsjedništva SDP-a, koja je formirana nakon ostavke predsjednika tog odbora u završnici izborne procedure za Kongres. Konvenciju je činilo 78 delegata nikšićkih Socijaldemokrata.

"Mi, izabrani delegati za Osmi Kongres SDP-a CG na današnjoj Konvenciji OO SDP-a Nikšić, ovim putem iskazujemo javnu podršku Ranku Krivokapiću kao kandidatu za predsjednika SDP-a. Ovo je podrška dokazanom liderstvu i nezavisnoj politici SDP-a koja uživa veliki ugled u međunarodnoj i unutrašnjoj politici", navodi se u izjavi delegata SDP-a Nikšić.

2804sdp

Javnu podršku Krivokapiću je dalo osam od 12 delegata izabranih na Konvenciji kao i Krsto Bošković kandidat za Glavni odbor SDP-a koji je i delegat na Kongresu po funkciji.

Potpisnici izjave su Elma Adrović, Radovan Cuca Perović, Marko Kastratović, Branko Pejović, Ivana Krstajić, Krsto Bošković, Dragan Kaluđerović, Desanka Čizmović i Dejan Janjušević.

Portal Analitika