Fudbal

Juventus i Inter dobili jaku konkurenciju za Jovetića

Stevan Jovetić na kraju sezone vrlo vjerovatno će napustiti Etihad. Do sada se najviše pominjao povratak na mjesto uspjeha - na "čizmu",đe je u dresu Fiorentine zadobio ogromnu pažnju brojnih evropskih klubova. Juventus i Inter su do sada bili najčešće pominjana imena, ali...
Juventus i Inter dobili jaku konkurenciju za Jovetića
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanjima brojnih britanskih medija, za Jovetića je interesovanje pokazao Liverpul, koji ove sezone kuburi u samom srcu napada, pošto Mario Baloteli, Riki Lambert, Fabio Borini i društvo nijesu uspjeli da nadomjeste izostanak Luisa Suareza, dok je Danijel Staridž imao velikih problema sa povredama. Prva meta i dalje je holandska senzacija Memfis Depaj, ali Stevan Jovetić bi trebalo da bude dugotrajno rješenje.

Međutim, mediji pišu da je Siti prije za opciju da Jo-Jo karijeru nastavi u Italiji, nego da pojača redove direktnog konkurenta. Juve je Jovetića želio još u januaru i to na pozajmicu uz mogućnost kupovine na kraju sezone, dok je Inter želio odmah da iskešira transfer, ali su čelni ljudi Sitija odlučili da crnogorskom napadaču pruže šansu do ljeta.

Jovetić je za dvije sezone u Sitiju odigrao tek 39 utakmica i postigao 11 pogodaka.

Portal Analitika