Fudbal

De Brujne u pregovorima sa Pari Sen Žermenom

Iako ima dugogodišnji ugovor sa Volfzburgom u kojem je ključni igrač, Kevin de Brujnebi mogao da bude jedna od zvijezda prijelaznog roka.
De Brujne u pregovorima sa Pari Sen Žermenom
Portal AnalitikaIzvor

Plavokosi Belgijanac se fantastičnim partijama u Njemačkoj nametnuo kao jedan od najpoželjnijih igrača na fudbalskoj pijaci narednog ljeta. A pošto još nije odgovorio na ponudu Vukova o produženju ugovora, dao je signal zainteresovanim klubovima da krenu u akciju.

Među prvima se upecao Pari Sen Žermen koji se sprema za prodaju Lavecija i dovođenje ofanzivnog veziste. Sveci su prvo kontaktirali sa Memfisom Depajom, a sada su ušli i u razgovore sa De Brujneom, potvrdio je mendažer Volfzburgovog asa.

“Odražli smo sastanak sa ljudima iz Pari sen Žerman i pričali smo o Kevinu. Oni su klub u usponu koji ima velike ekonomske resurse. Imaju ambiciju da postanu potpuno konkurentni liderima evropskog fudbala i to nam se dopada. Sa Kavanijem i Ibrahimovićem imaju ozbiljan ofanzivan potencijal i Kevin bi se tu savršeno uklopio”,rekao je De Brujneov agent Patrik Foster. 

Portal Analitika